Команда студентів «Володарі смаку» Черкаського кооперативного економічно-правового коледжу ПУЕТ була відзначена в номінації “За сучасний підхід до приготування страв та оформлення композиції” в ІX Всеукраїнському етнофестивалі кулінарного мистецтва.

20 жовтня 2023 року у Фаховий коледж технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі Українки відбувся ІX Всеукраїнський етнофестиваль кулінарного мистецтва. До участі у Етнофестивалі запрошувалися команди закладів вищої, фахової передвищої та професійно-технічної освіти. У цьогорічному заході взяли участь десять команд із Івано-Франківська, Черкас, Вінниці, Дрогобича, Тернополя, Рівного та Луцька.

Виконання завдань Етнофестивалю стосувалося приготування гарячої страви з картоплі та її подача за власною рецептурою, холодного десерту за власною рецептурою, композиції із фруктів та плодів із елементами фуршетного карвінгу. При виконанні завдань учасниками, їх дії фільмувалися. Журі мало змогу переглянути та обговорити відео та технологічну документацію усіх учасників фестивалю.

Головою журі Етнофестивалю 2023 року був директор рекреаційного комплексу “Рестпарк” Назар ГУСАК. Членами журі – шеф-кондитер фірми Презідент Готель, учасник телепроєкту Король десертів – Антон ЛИНДА і шеф-кухар кафе “Околиця” Тетяна ТАРАНУХА.

Наші студенти продемонстрували професіоналізм, творчий підхід та високий рівень своїх практичних навичок в приготуванні гарячої страви з картоплі, холодного десерту та оригінальне оформлення фуршетного столу.

Дякуємо нашим студентам за чудові страви і пишаємось безмежно їхнім успіхом!!!❤️

Бажаємо всім учасникам світлих надій, упевненості у завтрашньому дні, миру на нашій землі, натхнення та творчих злетів у вибраній професії!


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *