У здобувачів освіти спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання успішно проведено Комплексний кваліфікаційний іспит. Головою екзаменаційної комісії було призначено Босецьку Надію Георгіївну – старшого викладача кафедри туризму та готельно-ресторанної справи навчально- наукового інституту економіки і права Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького. Голова комісії відзначила, що нині важливо підвищувати професійний рівень та майстерність в приготуванні сучасних страв та кулінарних виробів, розраховувати калорійність страв та створювати для них технологічні картки.

Усі здобувачі освіти продемонстрували належний рівень знань з фаху, вдало використовували свої знання, робили узагальнюючі висновки до економічних завдань.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *