Професійні кухарі — справжні художники гастрономії

Кухня — це мистецтво, а професійні кухарі — справжні художники гастрономії.
Вітаємо всіх причетних до кулінарного мистецтва з Міжнародним днем кухаря і кулінара!
Від щирого серця бажаємо не тільки смачно готувати, а й жити. Нехай кожен новий день дарує вам натхнення для неймовірної творчості на кухні, будь-який рецепт буде вдалим, а страва, яку готуєте, — дивовижною. Бажаємо здоров’я, енергії, бадьорості, сил та чудового настрою, який неодмінно стане найкращою приправою до ваших страв!

Кулінарні рецепти – як послання у часі…

Кожне нове лабораторне заняття – це як підкорення нової вершини для наших технологів. З кожним заняттям студенти отримують нові знання і навички, які зможуть реалізувати в своїй професії. Бажаємо нашим майбутнім кулінарним майстрам здоров’я, енергії, бадьорості, сил та чудового настрою, який неодмінно стане найкращою приправою до їхніх страв!

Лабораторне заняття «Приготування виробів із бісквітного, заварного, білково-повітряного та пряничного тіста»

Особливим місцем для наших майбутніх кулінарних майстрів є КУХНЯ. Це осередок, де створюються страви, в яких наші технологи можуть проявити фантазію і творчі задуми, відпрацювати складні моменти приготування страв і отримати поради від наших викладачів. Студентами спеціальності 181 Харчові технології групи ХТ-41,42 було проведено лабораторне заняття на тему «Приготування виробів із бісквітного, заварного, білково-повітряного та пряничного тіста». Вони старанно готували, активно ділились своїми креативними ідеями та продемонстрували професійність в приготуванні різноманітних кондитерських виробів. Особлива атмосфера завжди панує в кінці таких занять. Кожен із студентів поділився основними моментами та особливостями приготування. Кульмінацією лабораторного заняття була дегустація смаколиків за чашкою смачного і ароматного чаю, яка надихає на освоєння нових кулінарних рецептів.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *