Кар’єрне зростання випускників коледжу стає можливим завдяки тісній співпраці зі стейкхолдерами.
В рамках декади за спеціальностями Харчові технології, Готельно-ресторанна справа, Підприємництво та торгівля, Фінанси, банківська справа та страхування відбулася зустріч з випускником коледжу спеціальності Харчові технології Омеликом Богданом Олексійовичем, який працює заступником керівника м’ясного напряму в Агровиробництві “Ерідон”. Під час виступу Богдан поділився своїми досягнення в професії, кар’єрним зростом, що дало можливість отримати сучасний досвід в галузі м’ясопереробки. Звернув увагу на те, що для досягнення власної мети потрібно постійно удосконалювати професійні навички, вивчати нові технології, адже авчання та вдосконалення допомагає зробити свою роботу ефективнішою, знаходити нові можливості обраної професії, залишатися конкурентоспроможним фахівцем.
Під час дискусії студентів зацікавила розповідь про можливості ділитися досвідом з закордонними фахівцями в цій галузі.
Особливу увагу було приділено обговоренню ОПП підготовки фахівців спеціальності Готельно-ресторанна справа та кейтеринг. Всі побажання та пропозиції були слушними та дієвими.
Чекаємо на майбутні зустрічі з нашими стейкхолдерами!




Залишити відповідь