Здобувачі освіти спеціальностей “Готельно-ресторанна справа” та “Харчові технології” у рамках навчальної практики “Вступ до фаху” ознайомились зі змістом, характером і сферою професійної діяльності та особливостями діяльності закладів готельно-ресторанного господарства.
Невід’ємною частиною практики є екскурсії. Студенти в супроводі викладачів Копитіної Л.П. та Буграк О.М. відвідали один із найвідоміших закладів в місті – корчму автентичної української кухні “Тарас Бульба” та готельно-ресторанний комплекс “Арагві” з неперевершеними стравами грузинської кухні.
Адміністратори закладів гостинно зустріли наших студентів, провели чудові екскурсії, під час яких розповідали про особливості діяльності закладів, поділились секретами їх популярності в місті та відповідали на всі питання вичерпно, професійно.
Дякуємо працівникам закладів за отриманий досвід та можливість для студентів побачити обрану професію зсередини!
Залишити відповідь