Смачні і незвичайні коктейлі, напої часто стають візитівкою ресторану чи готелю. Не менше значення має віртуозне їх приготування барменом, коли створення напою супроводжується справжнім “шоу”.
В зв’язку з цим, велике значення мають саме лабораторні заняття у здобувачів освіти спеціальності ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА.
Сьогодні студенти групи ГРС-31,32 освоїли технологію приготування, оформлення та подавання коблерів, різних видів коктейлів, санді, айс-крімів. Юнаки та дівчата із захопленням знайомились з різними технологіями приготування, обмінювались враженнями від результату та ідеями щодо оформлення.
Приготування коктейлів – це справжнє мистецтво, а талановиті бармени є художниками у пошуках нових відтінків смаку.
Залишити відповідь