В групі ХТ-31,32 Оксана Михайлівна Буграк провела лабораторне заняття з дисципліни Технологія виробництва кулінарної продукції на тему: “Приготування і відпуск різноманітних дієтичних страв та особливості харчування школярів”.

Затребуваність дієтичного харчування сьогодні зростає, зокрема, через популяризацію здорового способу життя, інтерес до екологічно вирощеної, безпечної та корисної їжі.

Дієтичне харчування ґрунтується на принципі максимальної збалансованості основних харчових речовин у добовому раціоні людини.

Стрімка індустріалізація суспільства, розвиток технічного прогресу, поглиблення екологічних проблем однозначно сприяють популяризації та зростанню зацікавленості раціональним харчуванням до якого належить також дієтичне.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *