Офіціант – одна з найпоширеніших професій у сфері обслуговування. Одним із основних обов’язків офіціанта – зустрічати відвідувачів і отримувати від них замовлення. Завдяки його професійним діям та порадам ресторан стає улюбленим, а обід чи вечеря у ньому – незабутніми…
Здобувачі освіти спеціальності “Готельно-ресторанна справа” ЧКЕПФК ПУЕТ успішно здали кваліфікаційний іспит із робітничої професії «Офіціант».
Іспит проводився в спеціальних кабінетах, навчальних лабораторіях, де майбутні фахівці ресторанної справи показували знання, вміння та навички з виконання попереднього сервування тематичних столів, демонстрували обслуговування гостей в торговельному залі в реальних умовах.
За результатами кваліфікаційного іспиту студентам присвоєно кваліфікацію офіціанта відповідних розрядів.
Залишити відповідь