Під час практики “Вступ до фаху” екскурсії були особливо цікавими. Студенти відвідали ТОВ “Делікат Ритейл”, “Епіцентр К”, піцерію “Bakery”, готелі “Україна” та “Дніпро”, корчму “Тарас Бульба” та бібліотеку для юнацтва ім.В.Симоненка
Екскурсія в ТОВ
“Делікат Ритейл”
Під час практики “Вступ до фаху” екскурсія для студентів спеціальності “Підприємництво та торгівля” в торговельне підприємство ТОВ “Делікат Ритейл” була особливо цікавою. Вона допомогла студентам отримати практичний досвід і дала можливість познайомитися з практичними аспектами роботи в магазині, розглянути процеси управління магазином і спостерігати, як вони впливають на задоволення потреб споживачів.
Студенти під час екскурсії ознайомились з особливостями обраної ними спеціальності, що буде корисним для їхньої подальшої освіти та кар’єри.
Екскурсія в піцерію
“Bakery”
Студенти ІІ курсу спеціальності “Готельно-ресторанна справа” та “Харчові технології” у рамках навчальної практики “Вступ до фаху” ознайомились зі змістом, характером і сферою професійної діяльності, особливостями практичної діяльності закладів ресторанного господарства. Вони освоїли способи складання серветок. Також була проведена екскурсія в піцерію “Bakery”, де студенти отримали можливість поспілкуватися із працюючими професіоналами своєї справи.
Екскурсія до компанії
“Епіцентр К”
І ще один корисний і цікавий день практики “Вступ до фаху” під час якої студенти відвідали компанію “Епіцентр К”. Завідуючий відділом Усмединський Максим привітав студентів і надав короткий вступ до теми екскурсії та її значення для їхньої навчальної програми. Студенти мали можливість оглянути всі відділи компанії, про особливості яких розповів завідуючий відділом, їх організацію та функціонування. Студентам було показано, як відбуваються робочі процеси, включаючи приймання товарів, розміщення їх на полицях, обслуговування покупців. Екскурсія завершилася збором всіх студентів із запитаннями та обговоренням отриманої інформації. Дякуємо випускнику нашого коледжу Михайленку Віталію за організовану екскурсію та Усмединському Максиму, що добре провів екскурсію та надав чіткі пояснення, щодо всіх функцій роботи гіпермаркету. Студенти змогли отримати багато корисної інформації та цінного досвіду.
Екскурсія в корчму
“Тарас Бульба”
Продовжуємо знайомити студентів із особливостями їх майбутнього фаху, відвідуючи корчму автентичної української кухні «Тарас Бульба». Адміністратор закладу Наталія Миколаївна з великим натхненням розповіла студентам про ідею ресторану, поділилася секретами його популярності у місті, пояснила організацію роботи у закладі, розповіла студентам, якою різноманітною може бути українська кухня.
Студенти спеціальностей 181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ, 241 ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА висловлюють подяку закладу «Тарас Бульба» за надану можливість поринути в майбутню професію, побачити її зсередини, сформувати для себе перспективи майбутнього кар’єрного розвитку в сфері ресторанного бізнесу!
Екскурсії в готелях
“Україна” та “Дніпро”
Продовжуючи проходження практики Вступ до фаху, студенти спеціальностей: 181 Харчові технології, 241 Готельно – ресторанна справа відвідали 3 зірковий готель «Україна», що розташований в санаторно-курортній зоні міста Черкаси.
Завдячуючи колективу закладу на чолі з менеджером Наталією, яка провела змістовну екскурсію, і ознайомила студентів з інфраструктурою готелю, послугами які надаються гостям та високими вимогами до персоналу. Ознайомила з комфортними умовами для проживання гостей в номерах, і навіть в цей складний для нашої країни час створені всі умови для безпечного проживання та перебування на території готелю. Колектив працює злагоджено як одна дружня родина, працівники мають індивідуальний підхід до кожного гостя. Після проведеної екскурсії для студентів організували брейк-каву.
Нас гостинно зустріли в 4 зірковому готелі «Дніпро», який має зручне розташування в центрі міста та мальовничий краєвид берега річки Дніпро.
Менеджер по розвитку Зеленський Данило під час екскурсії познайомив нас з різноманітними приміщеннями готелю, номерами різних категорій, зокрема класів стандарт та люкс. При готелі є прекрасний ресторан Samargand узбецької кухні в якому працюють знамениті шеф кухарі: Грищенко Юрій та учасник конкурсу МастерШеф Плахотніков Сергій, які в дружній атмосфері зі студентами розповіли про деякі тонкощі професії кухар та перспективи кар’єрного зросту.
Висловлюємо щиру вдячність керівництву, працівникам готелів «Україна» та «Дніпро» за гостинність і надану можливість відвідати одні із найкращих готелів міста Черкаси.
Екскурсії в Черкаську обласну бібліотеку для юнацтва ім.В.Симоненка
Студенти груп Птб, Грс, Хт, Ф-21,22 відвідали Черкаську обласну бібліотеку для юнацтва ім.В.Симоненка. Вони мали можливість дізнатися багато цікавого про унікальну історію та традиції країн Сходу, а, саме, глибше ознайомитися з багатою і різноманітною культурою Японії та поглибити своє розуміння цієї країни.
Залишити відповідь