В групі ХТ-31,32 з дисципліни ЕСТЕТИКА У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА викладачем Єленік Т.О. було проведено практичне заняття на тему “Виготовлення елементів прикрас із пластичних мас (желатинової, цукристої) для оформлення кондитерських виробів”.
Мастика сьогодні є одним з найпопулярніших матеріалів для виготовлення декору, і не тільки для тортів, але і для тістечок, мафінів та іншої випічки. Така затребуваність зрозуміла – матеріал податливий, елегантно виглядає, дозволяє створити максимально природні і схожі на оригінал прикраси, а, головне – він їстівний.
Наші майбутні технологи із цікавістю вивчали різні рецептури приготування мас для виготовлення декору та вчились ліпити фігурки із мастики для оздоблення кондитерських виробів різної тематики, найулюбленішою з яких була – прикраса дитячих тортів.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *